wij zijn van 1627,
van welk jaar ben jij?

Je moet ten minste 18 jaar zijn om deze website te bezoeken.

Vul je geboortejaar in

Vul je geboortemaand in

Vul je geboortedag in

€54,99, hoe dan?

€54,99, hoe dan?

De prijs van een 50L fust is eind vorig jaar verlaagd van €69,00 naar €54,99. Deze prijs, in combinatie met de hoge kwaliteit categorie 1 bier, zorgt dat Kroonbier.nl een unieke prijs-kwaliteitverhouding in handen heeft. Met trots kan dan ook gezegd worden dat Kroonbier.nl de laagste prijs van Nederland voert. In oktober lanceerde Kroonbier.nl al pils verpakt in een 20L (one-way) fust zonder statiegeld en geen retour, dit voor een prijs van €32,00 per stuk.

Heeft dit effect op de kwaliteit?

Daar kunnen we heel duidelijk in zijn: Neen. De prijs heeft niets te maken met de kwaliteit. Kroon bier is een in Nederland gebrouwen categorie 1 pilsener met 5,0% alcohol. De receptuur stamt af van de originele receptuur die bij de van oorsprong Oirschotse brouwer (Kroon, 1627) tot stand is gekomen. Omdat we bij een grote brouwer worden gebrouwen, smaakt ons pilsener nu exact hetzelfde als over een jaar.

 

Waarom zo goedkoop?

Allereerst is het zo dat je alleen voor het fustbier betaalt. Ideaal voor prijsbewuste ondernemers die hun inkopen en onderhoud zelf regelen. Daarnaast koop je het bier rechtstreeks bij de brouwerij, er hoeft verder niemand aan te verdienen. Tot slot is het volledige administratieve proces geautomatiseerd. Hierdoor is er slechts één medewerker nodig. Door dit onderscheidend vermogen, zijn we in staat een A-merkkwaliteit categorie 1 bier aan te bieden, tegen de laagste prijs van Nederland. 

 

Over Kroonbier.nl

Als je op Kroonbier.nl voor 20:00 uur bestelt, dan heb je het  bier morgen op je tap. Het bier is te tappen met een standaard a-fustkoppeling of koppelset. Vanaf zes fusten is de  bezorging gratis, anders bedragen de bezorgkosten €15,00.