Aanschaf bierfusten voor ondernemers tijdens corona - Kroon Bier

wij zijn van 1627,
van welk jaar ben jij?

Je moet ten minste 18 jaar zijn om deze website te bezoeken.

Vul je geboortejaar in

Vul je geboortemaand in

Vul je geboortedag in

Bestellen met weinig risico's

  • Geplaatst op
  • Door Paul van Kroonbier.nl
  • Geplaatst in Corona risico's
Bestellen met weinig risico's

Ondernemen tijdens corona brengt ontzettend veel onzekerheden met zich mee. We hebben daarom ook veel respect voor onze horecarelaties in deze lastige en onzekere tijden. In de persconferentie van vanavond 20 april, zijn versoepelingen aangekondigd. Deze zorgen voor een stip op de horizon, maar nemen de ondernemersrisico's nog niet volledig weg. Daarom willen wij ondernemers de volgende drie garanties geven.

 
Lastig om een inschatting te maken van het aantal gasten?
Aan onze leveringsvoorwaarden hebben wij niets veranderd. Op werkdagen voor 20:00 uur fusten besteld? De volgende werkdag geleverd! Dus ook als je de eerste keer iets veiliger gaat zitten met inkoopvolume, dan zit u bij ons ook goed.
 
Te veel ingekocht en moet de horeca weer dicht?
Bestelt u in de maanden april of mei op Kroonbier.nl en moet u uw zaak weer sluiten, waardoor de houdbaarheidsdatum op deze fusten verlopen? Dan ruilen we deze kosteloos om bij heropening. 
 
Extra klandizi genereren?
Mocht u als ondernemer ondersteuning kunnen gebruiken bij het genereren van gasten naar uw terras, door middel van online marketing. Neem dan contact met ons op door ons een mailtje te sturen. Dit kan naar [email protected]. We zullen in een persoonlijk gesprek bekijken hoe we u verder kunnen helpen.

Kroon Bier 9,0 / 10 - 326 Reviews @ Kiyoh