Blog - Kroon bier bestellen, wanneer krijg ik geleverd? - Kroon Bier

wij zijn van 1627,
van welk jaar ben jij?

Je moet ten minste 18 jaar zijn om deze website te bezoeken.

Vul je geboortejaar in

Vul je geboortemaand in

Vul je geboortedag in

Kroon bier bestellen, wanneer krijg ik geleverd?

 • Geplaatst op
 • Door Paul van Kroonbier.nl
Kroon bier bestellen, wanneer krijg ik geleverd?

Levertermijn

 1. Bestel je op werkdagen vóór 20:00 uur, dan heb je jouw bier de volgende werkdag op de tap.
 2. Onze leverdagen zijn maandag t/m vrijdag. Bestel je vrijdag voor 20:00 uur, dan ontvang je de bestelling op maandag. Bestel je zaterdag, zondag of maandag, dan wordt jouw bestelling ook op dinsdag geleverd.
 3. Je kunt kiezen voor een datum in de toekomst. Wij houden hier rekening mee.
 4. Op de afleverdag kun je om 07:00 uur terecht op het track and trace systeem van onze distributeur. Klik hier*.
 5. Tijdelijk zijn onze 50 liter fusten niet direct leverbaar. Bestel je vandaag? Dan zullen ze vanaf 24 september geleverd worden. 

 

Betaling

 1. Betaal je met iDeal of Creditcard. Dan ontvang je vrijwel direct na jouw bestelling een bevestigingsmail. De levering wordt dan automatisch doorgezet naar de distributeur.
 2. Kies je voor betalen op factuur, en maak je het verschuldigde bedrag over naar onze rekening, dan heeft dit effect op de afleverdag. Dit komt omdat 's nachts om 00:01 wordt gecontroleerd op binnenkomende betalingen. Daarnaast zijn we afhankelijk de snelheid van de transactie tussen verschillende banken. Houd hier rekening mee als je het bier voor een bepaalde tijd nodig hebt. Kies zo nodig voor iDeal of Creditcard, dan hebben we de betaling wel direct binnen.

*Bestemmingslink: https://www.heuveluden.nl/track-trace/

 

 

Retouren / statiegeld

 

Je hebt nog nooit een besteld op Kroonbier.nl

 • Ben je nieuwe op Kroonbier.nl? Dan heb je nog geen leegtegoed dat van ons afkomstig is. Als je 50 literfusten of koolzuur bestelt, betaal je hierover statiegeld. Als je de lege fusten/flessen wilt laten ophalen, dan kun je een retourorder aanmelden in onze webshop. Wij komen het leegtegoed ophalen. Het statiegeld ontvang je, zodra we de fusten terug in ons magazijn hebben ontvangen, vervolgens binnen vijf werkdagen terug op jouw rekening. Doorgaans verwerken wij retouren op vrijdagen. Let op: wij kunnen alleen statiegeld crediteren dat bij ons is betaald.

Heb je fusten afgehaald bij een afhaalpunt?

 • Let op dat je lege 50 liter fusten retour moet inleveren bij het specifieke afhaalpunt.  

 

U bent al klant op Kroonbier.nl

 • Je kunt fusten en koolzuurcilinders die bij ons zijn aangeschaft, gelijk mee teruggeven aan de chauffeur. Je moet de retouren wel via onze website aanmelden.

 

Ik heb statiegeld ingevoerd, maar dit wordt niet verwerkt

 • Het statiegeld op deze fusten wordt nog niet direct verrekend in jouw bestelling. Dit komt omdat we de fusten eerst retour moeten worden gemeld in het magazijn. Binnen vijf werkdagen ontvang je het statiegeld van de retour gegeven statiegeldgoederen terug op uw rekening. Doorgaans verwerken wij retouren op vrijdagen.

 

Samengevat:

 1. Je meldt lege fusten of koolzuurcilinders (hierna leegtegoed) die bij ons zijn besteld, retour op onze website.
 2. Het leegtegoed wordt bij terugkomst in ons magazijn, aangemeld. 
 3. Wij ontvangen hiervan automatisch een melding in ons systeem, waarna we het statiegeld terug overschrijven naar jouw rekening.
 4. Dit gebeurd doorgaans op vrijdagen. Het is afhankelijk van welke bank je gebruikt hoe lang het duurt dat u het geld op uw rekening terug kunt verwachten.
 5. U ontvangt een bevestiging dat het geld terug overgeschreven is naar uw rekening.

Kroon Bier 9,0 / 10 - 326 Reviews @ Kiyoh