Bier fusten voor feestjes - Voor 20u besteld, morgen geleverd - Kroon Bier

wij zijn van 1627,
van welk jaar ben jij?

Je moet ten minste 18 jaar zijn om deze website te bezoeken.

Vul je geboortejaar in

Vul je geboortemaand in

Vul je geboortedag in

Feestje? Ook particulieren bestellen Kroon fust bier!

  • Geplaatst op
  • Door Paul van Kroonbier.nl
  • Geplaatst in Particulieren
Feestje? Ook particulieren bestellen Kroon fust bier!

Wist je dat je als particulier ook op Kroonbier.nl kunt bestellen?

Snel geleverd

Kroon bier bestellen als particulier? Dat kan! Bestel nu voor jouw feest of gelegenheid bier fusten. Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, de volgende werkdag geleverd. In heel Nederland.

 

Alleen nog een tapje nodig

Bij Kroonbier.nl verhuren we geen tap. Echter kan het dan nog steeds lonen een tapje elders te regelen. De kosten van het huren van een tap ligt tussen de €30 en €50. Er zijn ook aanbieders die een tap gratis aanbieden, als je hier ook het bier afneemt. Let dan goed op de prijs en kwaliteit van het bier. Soms loont het om het bier en de tap bij twee verschillende leveranciers te bestellen. 

 

Reviews

Kroonbier.nl garandeert de allerbeste prijs-kwaliteitverhouding. Wat dat betekent voor Kroon? Smaakvol ambachtelijk pilsener leveren voor een lage prijs met een goede service. We zijn dan ook trots dat Kroon door horecaondernemers in heel het land met een 8.7 wordt beoordeeld (o.b.v. ruim 200 reviews). Op Untappd beoordelen bierkenners en consumenten de smaak van Kroon met een 3 op 5. Dit is hoger dan menig A-merk pilsener.

 

One-way fust

Over ons 20 liter one-way fust hoef n je geen statiegeld te betalen. Dit komt omdat het fust recyclebaar is. Na gebruik kan het fust mee met het plastic afval. Dit scheelt het milieu een extra vrachtwagenrit en reinigingskosten. 

 

Kroon Bier 9,0 / 10 - 326 Reviews @ Kiyoh