Kroon naar Gastvrij Rotterdam 2018 - Kroon Bier

wij zijn van 1627,
van welk jaar ben jij?

Je moet ten minste 18 jaar zijn om deze website te bezoeken.

Vul je geboortejaar in

Vul je geboortemaand in

Vul je geboortedag in

Kroon naar Gastvrij Rotterdam 2018

Kroon naar Gastvrij Rotterdam 2018

Kroon staat dit jaar voor het eerst op Gastvrij Rotterdam. Van 17 t/m 19 september kun je kennis met ons en ons biertje maken op stand 6.105. Naast dat je Kroon kunt proeven, kun je bij ons terecht met al jouw vragen over ons bier en concept. Ben je geïnteresseerd, dan kun je ter plekke jouw eerste proefbestelling plaatsen, uiteraard ook zonder contracten en verplichtingen.

Deelname Horecava

Na de succesvolle deelname aan de Horecava, zagen we dat klanten behoefte hadden om te zien wie er achter Kroonbier.nl zit. Het vertrouwen dat we met de beursdeelname hebben gewekt, heeft geleid tot een grote toename in het aantal vaste klanten.

 

Waarom Gastvrij Rotterdam?

We hebben als tweede beurs dit jaar gekozen voor Gastvrij Rotterdam, omdat deze beurs goed aansluit op de propositie van ons (one-way) wegwerpfust. Veel van onze klanten zijn restaurants in het midden- en hoge segment, waarvan bier niet de primaire inkomstenbron is. Met Kroon wordt het mogelijk om de marge sterk te verhogen. De prijsverschillen tussen ons a-kwaliteit bier en dat van een a-merk, kan oplopen tot €90,00 per 50 liter fust. 

 

20 liter wegwerp fust

Ons 20 liter fust is dus na gebruik weg te gooien. Dit heeft ervoor gezorgd dat we de lege fusten niet meer hoeven op te halen. Daarbij kunnen veel restaurants alle bergruimte goed gebruiken. Is een fust op, dan hoef je dus geen lege fusten op te slaan. 

Hopelijk tot dan!

 

Laatste status van de bouw:

Kroon Bier 9,0 / 10 - 326 Reviews @ Kiyoh