Kroonbier.nl afhaal/verkooppunt Rotterdam - Kroon Bier

wij zijn van 1627,
van welk jaar ben jij?

Je moet ten minste 18 jaar zijn om deze website te bezoeken.

Vul je geboortejaar in

Vul je geboortemaand in

Vul je geboortedag in

Kroon opent verkooppunt in Rotterdam

  • Geplaatst op
  • Door Paul van Kroonbier.nl
Kroon opent verkooppunt in Rotterdam

Kroonbier.nl is een online concept waarbij horecaondernemers en drankverstrekkers eenvoudig en zonder verplichtingen, Kroon fustbier af kunnen nemen. Voor 20:00 uur besteld is de eerst volgende werkdag geleverd. Voor de eerste keer sinds de start van Kroonbier.nl in 2017, zijn Kroon bier fusten nu ook af te halen. Vanaf woensdag 10 april zijn Kroon bier fusten (20 en 50 liter) verkrijgbaar op het verkooppunt aan de Abraham van Stolkweg 98 in Rotterdam. Er kan hier zowel met PIN als contant worden betaald.

 

Adres afhaalpunt: ABRAHAM VAN STOLKWEG 98 te ROTTERDAM

Openingstijden: Ma - vr: 09:00 - 17:00 uur

Verkrijgbaarheid: Vanaf 10 april 2019

Artikelen: 20 liter en 50 liter fusten, POS-materialen (zoals glas en plastic bekers) op bestelling

 

Lees onderaan de pagina hoe wij onze hoge prijs-kwaliteitverhouding niet alleen roepen, maar ook bewijzen!

 

We starten met dit afhaalpunt omdat klanten hiernaar informeren

Wekelijks zoeken wij het contact met onze klanten. Uit deze contactmomenten halen wij veel feedback. Zo ook de vraag naar een fysieke afhaallocatie. Dit voornamelijk door de uitsparing van de transportkosten, en de beschikbaarheid om voor ontvangst te kunnen tekenen. Nu kun je op werkdagen wanneer het uitkomt, en zonder transportkosten te hoeven betalen, fusten afhalen. Daarbij kunnen we naast onze bestaande online betaalmiddelen ook PIN- en contante betalingen accepteren. 

 

Iedereen kan Kroon bestellen 

Horecaondernemers, drankhandelaren, particulieren. Iedereen kan online en bij het verkooppunt in Rotterdam Kroon afnemen. Heb je een contract bij een brouwer? Dan hangt het af van de afspraken die je met de brouwer hebt gemaakt, of je Kroon mag schenken. Het is de taak van de ondernemer om hier op een juiste manier mee om te gaan.  

 

Hoe wij onze hoge prijs-kwaliteitverhouding bewijzen?

Zie hieronder de reviews van drinkers (Untappd) en klanten (Kiyoh) in combinatie met onze lage prijs:

 

Hoge prijs-kwaliteitverhouding voor bier en levering

We garanderen de allerbeste prijs-kwaliteitverhouding. Wat dat betekent voor Kroon? Merkbier leveren voor een lage prijs met een goede service. We zijn dan ook trots dat Kroon door horecaondernemers in heel het land, met een 8.6 wordt beoordeeld (o.b.v. 200 reviews). Op Untappd beoordelen bierkenners en consumenten de smaak van Kroon met een 3 op 5. Dit is hoger dan menig A-merk pilsener.

 

 

Kroon Bier 9,0 / 10 - 326 Reviews @ Kiyoh