Blog - Kroonbier.nl op de Horecava 2020 - Kroon Bier

wij zijn van 1627,
van welk jaar ben jij?

Je moet ten minste 18 jaar zijn om deze website te bezoeken.

Vul je geboortejaar in

Vul je geboortemaand in

Vul je geboortedag in

Kroonbier.nl op de Horecava 2020

  • Geplaatst op
  • Door Paul van Kroonbier.nl
  • Geplaatst in Horecava
Kroonbier.nl op de Horecava 2020

KROONBIER.NL WEER AANWEZIG OP HORECAVA 2020

Kroonbier.nl is dit jaar weer te vinden op de Horecava. Wij zijn op het bierplein te vinden op de stand van Misset Horeca (10.100) en op de stand van Aquafox (10.305). Naast dat je hier Kroon bier kunt proeven, kun je hier terecht met al jouw vragen. We proosten graag gezamelijk onder het genot van een Kroon biertje, op het nieuwe jaar. De Horecava is van 13 t/m 16 januari 2020.

Lees verder..

 

Stand Misset Horeca (10.100)

Op de stand van Misset Horeca is dit jaar Kroon bier te proeven. Niets missen van alles wat er speelt op horecagebied? Altijd praktische tips en direct bruikbare ondernemersinformatie tot je beschikking? Abonneer je dan op missethoreca.nl en kom je verder in je vak! Van maandag tot en met donderdag staat hier een medewerker van Kroonbier.nl die u graag meer vertelt over Kroon bier en het concept. 

Bezoek de Misset Horeca website

 

Stand Aquafox (10.305)

Ook op de stand van Aquafox is op de Horecava Kroon bier te proeven. Kwaliteit van bier staat hoog in het vaandel. Een van de belangrijke aspecten van een goed glas bier is een schoon glas. (Lees: bier slaat dood, hoe kan dit). AquaFox is een waterbesparend systeem dat naast de waterkraan wordt geplaatst. De waterkraan kan dicht worden gedraaid. Door middel van sensoren die het aantal gespoelde glazen meten wordt er automatisch vers water en de juiste dosis zeep toegevoegd. Hiermee bespaart u gemiddeld 20.000 liter water per maand. Door de combinatie met de speciale SUN bierglasreiniger worden de glazen schitterend schoon. Doordat de AquaFox volledig automatisch werkt, kunt u zich volledig richten op de gasten. Het AquaFox systeem is tevens leverbaar voor een dubbele spoelbak waarbij ook de waterbak synchroon wordt ververst.

Ook op de stand van Aquafox ontmoet je een van onze Kroonbier.nl medewerkers. Kom gerust een biertje drinken!

 

Horecava aanbieding - Aquafox in uw zaak

Enkel AquaFox systeem normaal € 1.149 nu voor € 899
Huur/koop optie geen € 549 + aflossing 5x € 149 per jaar > maar € 399 + aflossing 5x € 149 per jaar.

Prijzen zijn inclusief montage door een van onze vakkundige monteurs. Daarbij 6 jaar volledige garantie - altijd een optimaal werkend systeem door een kosteloze storingsdienst. U meldt, zij komen. Geen voorrijkosten, geen arbeidsloon en geen materiaalkosten.

Bezoek Aquafox.nl

Kroon Bier 9,0 / 10 - 326 Reviews @ Kiyoh