Informatie over Coronavirus en de impact op onze serviceverlening - Kroon Bier

wij zijn van 1627,
van welk jaar ben jij?

Je moet ten minste 18 jaar zijn om deze website te bezoeken.

Vul je geboortejaar in

Vul je geboortemaand in

Vul je geboortedag in

Advies m.b.t. Corona virus

  • Geplaatst op
  • Door Paul van Kroonbier.nl
  • Geplaatst in Bestelling
Advies m.b.t. Corona virus

Op dit moment heeft het Corona-virus nog geen gevolgen voor uw bestelling.

Coronavirus
Graag willen we u informeren over wat het COVID-19 mogelijk voor impact gaat hebben op de serviceverlening die u normaal van ons gewend mag zijn.

Impact op leveringen
Tot op heden zijn we in staat om leveringen die op werkdagen voor 20:00 uur worden geplaatst, de volgende werkdag uit te leveren. Omdat de situatie per dag kan veranderen, bekijken we ook per dag of levering binnen 24 uur haalbaar blijft. Indien de levertijden moeten worden aangepast, hoort u dit direct van ons per e-mail. Ook zullen we op de website kroonbier.nl mogelijke wijzigingen vermelden.

Klantenservice
Onze klantenservice is op gebruikelijke kantooruren bereikbaar en wij verwachten hier geen wijzigingen. Heeft u lege fusten geretourneerd, dan zullen wij ook alle statiegelden volgens gebruikelijke procedure naar uw rekening overschrijven.

Advies
Omdat er veel onzeker is over de ontwikkeling van het virus, wijzen wij u graag op de THT van onze huidige voorraad. De THT van zowel het 20- als het 50 liter fust ligt op 31-10-2020. Mocht u ruimte voor extra voorraad beschikbaar hebben, dan raden wij u aanbijtijds te bestellen. Op dit moment hebben we ruim voldoende voorraad.

Vragen
Neemt u bij vragen gerust contact met ons op.

Kroon Bier 9,0 / 10 - 326 Reviews @ Kiyoh