Nieuws - 10 redenen waarom Kroon te schenken tijdens Carnaval - Kroon Bier

wij zijn van 1627,
van welk jaar ben jij?

Je moet ten minste 18 jaar zijn om deze website te bezoeken.

Vul je geboortejaar in

Vul je geboortemaand in

Vul je geboortedag in

10 redenen waarom Kroon te schenken tijdens Carnaval

10 redenen waarom Kroon te schenken tijdens Carnaval

Wat kun je beter schenken met Carnaval dan een ambachtelijk biertje met de roots in het zuiden van het land.

10 redenen waarom Kroon het perfecte tapbier is voor jouw carnavalsevenement

1.  Gewoon goeien handel! Kroon bier is zeer laag geprijsd voor een Nederlands categorie 1 bier. Dit kan omdat je het bier rechtstreeks bij de brouwer bestelt. Je betaalt €57,50 voor een 50 liter fust. Dit is €0,23 inkoop per biertje. 

 

2.  Kei goeie kwaliteit! Met Kroon bier bied je jouw gasten een heerlijk biertje aan. Kroon scoort ontzettend goed op smaak. Op Untappd scoren wij een 3/5 en onze klanten geven ons op smaak een 8.3!

 

3.  Nie normaal snel! Als je voor 20:00 uur op Kroonbier.nl bier bestelt, dan kunnen wij de volgende werkdag al leveren.

 

4.  Lama komme! Gratis gebracht! Vanaf zes fusten betaal je géén verzendkosten (á €18,15).

 

5.  Vers pilske! Kroon bier is lekker vers. De fusten die je ontvangt zijn in januari afgevuld en zijn tenminste houdbaar tot oktober van dit jaar.

 

6.  Hedde over? Heb je volle fusten over? Bij bestelling van meer dan 10 (tien) 50 liter fusten nemen we volle fusten retour (tot 20% van de bestelling).

 

7.  Ook voor jouw prive tapske goeien handel! Op Kroonbier.nl kan iedereen bestellen. Particulier of zakelijk? Maakt geen verschil. Iedereen betaalt dezelfde prijs.

 

8.  Accessoires ok geregeld! Bestel ook jouw plastic bekers en koolzuur op Kroonbier.nl. Deze artikelen bieden wij aan voor de inkoopprijs.

 

9.  Houdoe! Ons 20 liter fust kun je na gebruik gewoon weggooien. 

 

10.  Ginne katers! Wat kun je beter schenken met Carnaval dan een ambachtelijk biertje met de roots in het zuiden van het land.

Kroon Bier 8,9 / 10 - 259 Reviews @ Kiyoh