Nieuws - Win een 20 liter fust Kroon en 2 kaarten voor de Horecava! - Kroon Bier

wij zijn van 1627,
van welk jaar ben jij?

Je moet ten minste 18 jaar zijn om deze website te bezoeken.

Vul je geboortejaar in

Vul je geboortemaand in

Vul je geboortedag in

Win een 20 liter fust Kroon en 2 kaarten voor de Horecava!

Win een 20 liter fust Kroon en 2 kaarten voor de Horecava!

Ken jij of ben jij een horecaondernemer en zou jij Kroon willen proeven? We stellen jou met deze win actie in staat om niet alleen zelf Kroon te kunnen proeven, maar ook jouw gasten kennis te laten maken. We verloten namelijk 5 keer 1x 20L fust + 2x kaarten voor de Horecava (t.w.v. €165)! Schrijf jezelf in via Facebook.

Hoe kun je kans maken?

Het is mogelijk om via Facebook t/m 31 december op de actie in te schrijven. In totaal worden er tot de 31e, 5 (vijf) winnaars bekend gemaakt. Iedere winnaar van deze actie wint een 20 liter fust en twee kaarten voor de Horecava die gehouden wordt van maandag 7 t/m donderdag 10 januari 2019. Zo kunnen jij en jouw vaste gasten kennismaken met Kroon bier in jouw eigen horecazaak. En kun je kennismaken met Kroonbier.nl op de Horecava. 

Let op: onze fusten zijn te tappen met een a-schuifkoppeling. U dient deze zelf aan te schaffen indien u hier niet over beschikt.

 

Waarom Kroonbier.nl?

Kroonbier.nl is een concept waarbij u zeer eenvoudig fustbier kunt bestellen. Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, is de volgende dag geleverd. De reden dat we fustbier tegen deze prijs kunnen aanbieden, heeft niets te maken met de kwaliteit van het bier. Dit komt omdat je het bier rechtstreeks bij de brouwer bestelt, het complete ordersysteem geautomatiseerd is, en daarom slechts enkele medewerkers nodig is om dit concept draaiende te houden. Allemaal kosten die we besparen die we teruggeven aan u als uitbater. Lees verder..

 

De voorwaarden voor de actie

  1. Alleen ondernemers kunnen deelnemen en winnen. 
  2. Slechts een deelname per adres/onderneming.
  3. Door deel te nemen, geeft u ons het recht om contact met u op te nemen.
  4. De gewonnen artikelen kunnen niet worden geruild.
  5. De actie loopt tot en met 31 december 2018.
  6. Tot die tijd worden er in totaal vijf winnaars bekend gemaakt. 

 

Kroon Bier 8,9 / 10 - 259 Reviews @ Kiyoh