Kroon Bierfusten online bestellen in Nijmegen - Kroon Bier

Kroon koop je bij een verkooppunt

wij zijn van 1627,
van welk jaar ben jij?

Je moet ten minste 18 jaar zijn om deze website te bezoeken.

Vul je geboortejaar in

Vul je geboortemaand in

Vul je geboortedag in

Bierfusten pils bestellen Nijmegen

KROONBIER.NL WEER AANWEZIG OP HORECAVA 2020

Kroonbier.nl is dit jaar weer te vinden op de Horecava. Wij zijn op het bierplein te vinden op de stand van Misset Horeca (10.100) en op de stand van Aquafox (10.305). Naast dat je hier Kroon bier kunt proeven, kun je hier terecht met al jouw vragen. We proosten graag gezamelijk onder het genot van een Kroon biertje, op het nieuwe jaar. De Horecava is van 13 t/m 16 januari 2020.

SPECIAAL VOOR HORECAONDENEMERS

Kroon bier kun je op deze website eenvoudig bestellen. Rechtsboven vindt u een rode knop met daarin: "Bekijk producten". Als u hier op klikt kunt u kiezen tussen onze bierverpakkingen en tap materialen. Heeft u iets nodig wat hier niet tussen staat, vul dan onderaan deze pagina het contactformulier in. Het werkt heel eenvoudig: Bestelt u Kroon bier online, dan wordt het bier de volgende werkdag geleverd. Online kunt u betalen met iDeal, Creditcard en overboeking. U kunt het bier ook afhalen in onze vestiging in Rotterdam.

Bestel direct online

SPECIAAL VOOR HORECAONDENEMERS

Kroon bier bestel je eenvoudig online op Kroonbier.nl. Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, de volgende werkdag geleverd. Bij Kroonbier.nl staat transparantie hoog in het vaandel. Smaakvol pilsener van hoge kwaliteit met een rijke historie voor een vaste lage prijs. Met Kroon bier wordt het mogelijk om de marge sterk te verhogen. De prijsverschillen tussen ons a-kwaliteit bier en dat van een a-merk, kan oplopen tot €90,00 per 50 liter fust. Een gunstige prijs voor een pilsener dat zijn kwaliteit bewijst in de horeca. Op Kroonbier.nl betaal je €69,00 voor een 50 liter fust en €36,00 voor een 20 liter one-way fust. Benieuwd waarom wij een a-merkkwaliteit bier kunnen leveren voor deze prijs? Lees dan ons blog. .

Lees het blog

MEER OVER KROONBIER.NL

 

Deel dit bericht:
Kroon Bier 9,0 / 10 - 326 Reviews @ Kiyoh