Particulier en Kroon bier op een feestje? Bestel nu online - Kroon Bier

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, de volgende werkdag geleverd

wij zijn van 1627,
van welk jaar ben jij?

Je moet ten minste 18 jaar zijn om deze website te bezoeken.

Vul je geboortejaar in

Vul je geboortemaand in

Vul je geboortedag in

Bierfusten pils bestellen particulieren

Iets te vieren? Fustbier op jouw feest thuisbezorgd

Heeft u al een tap? Of wordt u 50, zoon of dochter is geslaagd, een promotie of heeft u een andere reden voor een feestje? Kroon bier biedt u hoge kwaliteit fustbier aan voor een lage prijs, zodat u het feest van uw leven kunt geven. Kroonbier.nl is er voor iedereen.

Kroon bier levert 50 liter bierfusten voor €57,50 en 20 liter bierfusten (zonder statiegeld) voor €34,00. De lage prijs van Kroon bier betekent niet dat dit ten koste gaat van de kwaliteit en smaak, de smaak wordt zelfs hoog aangeschreven door onze klant en de consument. Dit wordt mede onderbouwd door de reviews die wij zowel van onze klanten (8,9), als van de drinkers (2,98/5) ontvangen. Morgen al reden voor een feestje? Geen probleem, bestelt u op werkdagen voor 20:00 uur, dan is het de volgende werkdag bij u in huis!

Hoe werkt Kroon bier?

Het is gemakkelijk het A-fustkoppeling aan te sluiten op het fust. De A-fustkoppeling wordt o.a. gebruikt voor Grolsch 30L/50L, Jupiler en Hertog Jan 20L maar kan ook gekocht worden op kroonbier.nl. Om het nog wat makkelijker te maken hebben wij filmpjes zodat je stap voor stap kunt zien hoe je het beste Kroon bier kunt aansluiten en tappen.

Bestel direct online

Het enige dat je nodig hebt is een tap

Beschikt u zelf niet over een tap? Dan kunt u deze gegarandeerd bij u in de omgeving huren. Doorgaans ligt de huurprijs van een tafelmodel tap rond de €30-50 euro. Een buffet met spoelbak rond de €40-75. In veel gevallen krijgt u korting op de huur van een tap, als u de fusten rechtstreeks bij de verhuurder afneemt. Let wel dat in dat geval een lage prijs wel vaak effect heeft op de kwaliteit van het bier. Wilt u een smaakvol biertje, en heeft u meer dan 150 liter bier nodig? Dan kan het lonen om de tap en het bier bij verschillende leveranciers af te nemen. Google "Tap huren + woonplaats" om de verhuurders in uw regio te vinden.

Bekijk Kroon 20L instructiefilm

Eerst nog vragen voor u wilt bestellen? Vul dan hier het formulier in:


Deel dit bericht:
Kroon Bier 8,9 / 10 - 259 Reviews @ Kiyoh