De laagste prijs van Nederland - Kroon Pilsener op Fust - Kroon Bier

Weten wanneer uw bestelling geleverd wordt? Klik hier..

wij zijn van 1627,
van welk jaar ben jij?

Je moet ten minste 18 jaar zijn om deze website te bezoeken.

Vul je geboortejaar in

Vul je geboortemaand in

Vul je geboortedag in

HORECAEVENTT: PROEF KROON OP JOUW TAP!

Net zoals op de Horecava, kun je als bezoeker van het HorecaEvenTT, jouw fustbier voor de laagste prijs van Nederland bestellen. €54,99 voor een 50L fust A-kwaliteit Nederlands Pilsener. Heb je het nog niet geproefd? Probeer nu een 20 liter one-way fust voor slechts €32,00. Wij nemen de de verzendkosten voor onze rekening. Bestel voor GRATIS verzending met de actiecode onder aan deze pagina.

DE LAAGSTE PRIJS VAN NEDERLAND

Doordat Kroonbier.nl volledig geautomatiseerd is en jouw bier direct vanaf de brouwer wordt geleverd, blijven de prijzen van Kroon laag. Het brouwen van ons kwaliteitspils bij een grote brouwer zorgt er ook nog voor dat de kwaliteit gewaarborgd wordt. Op deze manier bieden we op Kroonbier.nl een eerlijke, en de beste prijs, voor iedereen!

OVER KROONBIER.NL

Kroon bier is een Nederlands categorie 1 bier tegen de beste prijs. Als je op Kroonbier.nl voor 20:00 uur bestelt, dan heb je het bier morgen op je tap. De prijs van onze 50L en 20L fusten bedraagt respectievelijk €54,99 of €32,00 per stuk en komen direct vanaf de brouwer. Het bier is te tappen met een standaard A-fustkoppeling of koppelset. Vanaf zes fusten is de bezorging gratis. Dit alles zonder contract.

Bestel direct jouw Kroon bier om thuis te proberen!

BESTEL MET ACTIECODE: “FUST20L18”

Kroon Bier 8,9 / 10 - 259 Reviews @ Kiyoh