Goedkoopste Nederlandse categorie 1 Fust Bier - bestel nu online - Kroon Bier

Bier bestellen? Wij leveren op dinsdag t/m vrijdag

wij zijn van 1627,
van welk jaar ben jij?

Je moet ten minste 18 jaar zijn om deze website te bezoeken.

Vul je geboortejaar in

Vul je geboortemaand in

Vul je geboortedag in

Kroonbier.nl verlaagt de bierprijs tot laagste van Nederland

De laagste prijs van Nederland!

De prijs van een 50L fust is verlaagd van €69,00 naar €54,99. Deze prijs, in combinatie met de hoge kwaliteit categorie 1 bier, zorgt dat Kroonbier.nl een unieke prijs-kwaliteitverhouding in handen heeft. Met trots kan dan ook gezegd worden dat Kroonbier.nl de laagste prijs van Nederland voert. In oktober lanceerde Kroonbier.nl al pils verpakt in een 20L (one-way) fust zonder statiegeld en geen retour, dit voor een prijs van €32,00 per stuk.

Heeft dit effect op de kwaliteit?

Daar kunnen we heel duidelijk in zijn: Neen. De prijs heeft niets te maken met de kwaliteit. Kroon bier is een in Nederland gebrouwen categorie 1 pilsener met 5,0% alcohol. De receptuur stamt af van de originele receptuur die bij de van oorsprong Oirschotse brouwer (Kroon, 1627) tot stand is gekomen. Omdat we bij een grote brouwer worden gebrouwen, smaakt ons pilsener nu exact hetzelfde als over een jaar.

Waarom zo goedkoop?

Deze prijs kunnen we bieden, omdat we het pilsener alleen online verkopen. Dit betekent dat we alle verkoopprocessen hebben kunnen automatiseren. Daarnaast werken we niet met tussenhandelaren, bij ons bestel je alleen Kroon bier en de belangrijkste accessoires. Deze 'voordelen' geven we terug aan jou als klant. 

Over Kroonbier.nl

Als je op Kroonbier.nl voor 20:00 uur bestelt, dan heb je het  bier morgen op je tap. Het bier is te tappen met een standaard a-fustkoppeling of koppelset. Vanaf zes fusten is de  bezorging gratis, anders bedragen de bezorgkosten €15,00.

De prijs-kwaliteit vergelijker