Kroon Bier 20 en 50 liter fusten online bestellen - Kroon Bier

Kroon koop je bij een verkooppunt

wij zijn van 1627,
van welk jaar ben jij?

Je moet ten minste 18 jaar zijn om deze website te bezoeken.

Vul je geboortejaar in

Vul je geboortemaand in

Vul je geboortedag in

Fust bier online bestellen

Kroon bier is smaakvol pilsener van de beste kwaliteit, met de volgende kenmerken: lage gisting, 5% alcohol, bitterheid 21 EBU en kleur goudgeel (10 EBC). Het is verfrissend, licht fruitig, licht hoppig en heeft een milde bitterheid.

Kroon is categorie 1 bier (plato 11,3) net zoals de overige pilseners in Nederland (bv Heineken, Grolsch, Jupiler, Bavaria). Sommige leveranciers leveren ook categorie 2 bier, met minder dan 5% alcohol, hierdoor betalen ze minder accijns en kunnen ze dit bier goedkoper aanbieden.  

In Nederland zijn de bieren ingedeeld in 4 categorieën: S (speciaalbier), 1 (pilsener), 2 en 3. Op basis van de categorie wordt de hoogte van de alcohol accijns bepaalt: hoe meer alcohol, hoe meer accijns. De categorieën worden bepalen op basis het stamwortgehalte. Dit is een aanduiding van het aandeel vaste stoffen in het wort voor de gisting tot het bier, in Europa wordt dit aangeduid in graden Plato. 

Kroon bier fusten

Kroon bier wordt geleverd in bierfusten van 20 en 50 liter. Je kunt dus zelf de keuze maken voor het bierfust dat het best bij je horeca onderneming past. Uit een bierfust van 20 liter kun ongeveer 90 fluitjes en 70 vaasjes bier tappen. Uit een bierfust van 50 liter kun je ongeveer 220 fluitjes en 180 vaasjes bier tappen.  

Voor horeca bedrijven met een volume tot ongeveer 90 HL is een fustenkoeling tapinstallatie de beste oplossing. Bij een fustenkoeling staan bierfusten van 20 liter in een koelkast direct onder de bar. Een aangesloten bierfust is 2 tot 3 weken houdbaar. Omdat de leiding kort is heb je minder aantapverlies dan bij een doorstroom- of tankbier installatie.

Kroon bier levert bierfusten met een A-fustkoppeling. Tap je nu? Jupiler 20l, Hertog Jan 20l, Grolsch 30l/50l, Hoegaarden, Leffe, Warsteiner 30l/50l en Alfa, dan gebruik je bierfusten met een A-koppeling en kun je direct kroon tappen. Tap je nu een ander merk bier, bestel dan een koppelset bij tapbenodigdheden en sluit de Kroon bierfusten eenvoudig aan op je huidige tapinstallatie. Klik hier voor meer informatie.

Kroon Bier 9,0 / 10 - 326 Reviews @ Kiyoh