Bierfusten voor de horeca - bestel uw Kroon horecabier vaten online - Kroon Bier

Kroon koop je bij een verkooppunt

wij zijn van 1627,
van welk jaar ben jij?

Je moet ten minste 18 jaar zijn om deze website te bezoeken.

Vul je geboortejaar in

Vul je geboortemaand in

Vul je geboortedag in

Bierfusten pils bestellen Horeca

Kwalitatief bier voor horeca, razend snel geleverd

Van Kroonbier.nl zijn we ontzettend trots op de beoordelingen die we van onze klanten (Kiyoh) en diens gasten (Untappd pils) ontvangen. Het bewijst voor ons de kwaliteit en de goede smaak van het bier. Daarom is Kroon bier een bier met een hoge prijs kwaliteitverhouding en daarom is het een perfect bier voor in de horeca. Tevreden gasten, met zeer interessante marges voor de ondernemer.

De fusten bestel je eenvoudig online. Bestel je op werkdagen voor 20:00 uur op Kroonbier.nl, dan heb je jouw bestelling de volgende werkdag binnen. Van 1 fust tot een hele vrachtwagen vol. Geen contracten, geen addertjes. Nog niet overtuigd? We zijn ontzettend trots op de reviews die klanten over ons schrijven.

Kroon horecabier online bestellen

Kroon bier kun je op deze website eenvoudig bestellen. Rechtsboven vind je een rode knop met daarin: "Bekijk producten". Als je hier op klikt kun je kiezen tussen onze bierverpakkingen en tap materialen. Heb je iets nodig wat hier niet tussen staat, vul dan onderaan deze pagina het contactformulier in. Het werkt heel eenvoudig: Bestelt u Kroon bier online, dan wordt het bier de volgende werkdag geleverd. Online kun je betalen met iDeal, Creditcard en een overboeking. Je kunt het bier ook kopen in vestigingen in Rotterdam en Amsterdam.

Bestel direct online

Kroon horecabier afhalen

Wilt u Kroon bier fusten afhalen, omdat u bijvoorbeeld de verzendkosten wilt uitsparen, of u met PIN/contant wilt betalen? Dan kan dit in Rotterdam. Als u op het kaartje of op onderstaande button klikt, worden de adresgegevens automatisch in uw Google maps geopend. U kunt terecht op werkdagen tussen 09:00 - 17:00 uur.

Navigeren naar afhaalpunt

Eerst nog vragen voor u wilt bestellen? Vul dan hier het formulier in:


Deel dit bericht:
Kroon Bier 9,0 / 10 - 326 Reviews @ Kiyoh