Horecaondernemers over Kroon bier in hun zaak - Kroon Bier

Kroon koop je bij een verkooppunt

wij zijn van 1627,
van welk jaar ben jij?

Je moet ten minste 18 jaar zijn om deze website te bezoeken.

Vul je geboortejaar in

Vul je geboortemaand in

Vul je geboortedag in

Horecaondernemers vertellen over Kroonbier.nl

Ondernemers kiezen steeds vaker voor Kroon Bier. De heerlijke smaak, het gemak van next day delivery en de goede prijs zijn de perfecte ingrediënten voor een prachtig product. Hieronder zie je twee videos waarin ondernemers hun keuze voor Kroon Bier toelichten. Benieuwd wat Kroon bier voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met ons op: contactformulier.

Hein - Dende Leiden (video)

Hein Martens (43) is zijn horecazaak ‘Dende’ 14 jaar geleden begonnen. Hein, die biomedische wetenschappen heeft gestudeerd, zwichtte voor het horecahart en heeft restaurant Dende opgezet vanuit het gevoel dat hij wat kon toevoegen aan de horeca in Leiden. Dit heeft heel mooi uitgepakt! De horeca is wel meegegroeid met de tijd, maar Hein heeft iets unieks kunnen neerzetten op een A locatie en hele mooie producten kunnen maken en verkopen. Bij Dende wordt sinds een half jaar Kroon bier geschonken en hier zijn Hein en zijn gasten positief over te spreken.

Lees verder..

Ezra - Heische Hoeve Loosbroek (video)

Ezra Leegers is samen met haar man Dennis Hurkmans al bijna 20 jaar eigenaar van ‘De Heische Hoeve’. De Heische Hoeve is een streekproductenboerderij waar gasten op een ongedwongen wijze kennis kunnen maken met alle heerlijke producten die het plattenland voortbrengt. Het is een heel veelzijdig bedrijf. Van de organisatie van een "doe-het-zelf" bruiloft, tot zakelijke invullingen als vergaderingen en workshops. Als ondernemer vindt Ezra het belangrijk om een goede bijdrage te leveren aan de wereld om ons heen.

Lees verder..

Deel dit bericht:
Kroon Bier 9,0 / 10 - 326 Reviews @ Kiyoh