Bierfusten pils bestellen voor jouw vereniging - Kroon Bier

Kroon koop je bij een verkooppunt

wij zijn van 1627,
van welk jaar ben jij?

Je moet ten minste 18 jaar zijn om deze website te bezoeken.

Vul je geboortejaar in

Vul je geboortemaand in

Vul je geboortedag in

Bierfusten pils bestellen voor jouw vereniging

Heb je een tap op je sport- of studentenvereniging en zoek je nog een geschikt en kwalitatief bier? Kroon bier bied je hoge kwaliteit fustbier aan voor een lage prijs, zodat er bij je vereniging gezellig een biertje gedronken kan worden. Kroonbier.nl is er voor iedereen.
 
Kroon bier levert 50 liter bierfusten voor €69,00 en 20 liter bierfusten (zonder statiegeld) voor €36,00. De lage prijs van Kroon bier betekent niet dat dit ten koste gaat van de kwaliteit en smaak, de smaak wordt zelfs hoog aangeschreven door onze klant en de consument. Dit wordt mede onderbouwd door de reviews die wij zowel van onze klanten (8,9), als van de drinkers (2,91/5) ontvangen. Mocht je liever op verzendkosten willen besparen, dan is het ook mogelijk om Kroon af te halen in Amsterdam en Rotterdam
 

Goed bier en snel thuisbezorgd

Snel bier nodig voor jouw vereniging? Geen probleem, op werkdagen vóór 20:00 uur besteld = de volgende werkdag in huis. Kroon bier kun je op deze website eenvoudig bestellen. Rechtsboven vind je een rode knop met daarin: "Direct bestellen". Als je hierop klikt kun je kiezen tussen onze bierverpakkingen en tap materialen. Online kun je betalen met iDeal, Creditcard en overboeking. Je kunt het bier ook afhalen bij ons verkooppunt in Rotterdam of Amsterdam.

Bestel direct online

Fust bier voor de prijs van halve liters

Bij Kroon kost een 50 liter fust €69,00. Dit is €0,69 per halve liter. De kwaliteit wordt onderbouwd door de reviews die we krijgen. Waar wacht je nog op? Wil je Kroon proberen, dan kan je voor €36,00 een 20 liter one-way fust bestellen. Dit fust kun je na gebruik weggooien. Over dit fust betaal je dus ook geen statiegeld. 


Deel dit bericht:
Kroon Bier 9,0 / 10 - 326 Reviews @ Kiyoh