Bestel nu Horecabierfusten voor uw onderneming - Kroon Bier

Kroon koop je bij een verkooppunt

wij zijn van 1627,
van welk jaar ben jij?

Je moet ten minste 18 jaar zijn om deze website te bezoeken.

Vul je geboortejaar in

Vul je geboortemaand in

Vul je geboortedag in

Horecabier online bestellen en bezorgen

Horecabier vandaag vóór 20:00 uur besteld, de volgende werkdag geleverd

Kroon bier is een bier met een hoge prijs kwaliteitverhouding. Daarom is het een perfect bier voor in de horeca. Tevreden gasten, met zeer interessante marges voor de ondernemer. De fusten bestel je eenvoudig online. Bestel je op werkdagen vóór 20:00 uur op Kroonbier.nl, dan heb je jouw bestelling de volgende werkdag binnen. Van 1 fust tot een hele vrachtwagen vol. Geen contracten, geen addertjes. Nog niet overtuigd? We zijn ontzettend trots op de reviews die klanten over ons schrijven.

Kroon horecabier online bestellen

Kroon bier kun je op deze website eenvoudig bestellen. Rechtsboven vind je een rode knop met daarin: "Direct bestellen". Als je hier op klikt kun je kiezen tussen onze bierverpakkingen en tap materialen. Heb je iets nodig wat hier niet tussen staat, vul dan onderaan deze pagina het contactformulier in. Het werkt heel eenvoudig: Bestel je Kroon bier online, dan wordt het bier de volgende werkdag geleverd. Online kun je betalen met iDeal, Creditcard en overboeking. Je kunt het bier ook afhalen bij een van onze verkooppunten in Rotterdam of Amsterdam.  

Bestel direct online

Kroon horecabier afhalen

Wil je Kroon bier afhalen? Bijvoorbeeld omdat je verzendkosten wilt uitsparen, je met PIN/contant wilt betalen of omdat je last minute fusten nodig hebt. Dit kan in Amsterdam en Rotterdam bij Bier&cO. Het is hier mogelijk om Kroon bier af te halen zonder bestelling. Naast Kroon bier kun je hier ook uw restdranken halen. Bier&cO biedt een groot assortiment aan (speciaal)bieren, likeuren en soda's. Het is hier niet mogelijk om een tap te huren. 

 

Vragen? Vul dan hier het formulier in:


Deel dit bericht:
Kroon Bier 9,0 / 10 - 326 Reviews @ Kiyoh