Horeca kwaliteit Fusten Bier voor evenementen - Kroon Bier

Kroon koop je bij een verkooppunt

wij zijn van 1627,
van welk jaar ben jij?

Je moet ten minste 18 jaar zijn om deze website te bezoeken.

Vul je geboortejaar in

Vul je geboortemaand in

Vul je geboortedag in

Bierfusten pils bestellen evenementen

Hoge (smaak)kwaliteit fustbier voor geweldige prijs

Momenteel is het mogelijk om 50L fusten Kroon bier vanaf €50,00 aan te schaffen. Het gaat om een batch met een THT van eind oktober 2020 en er is een beperkte oplagen beschikbaar. OP=OP, dus wees er dus snel bij. Klik hier voor meer informatie.

Kroon bier biedt A-merkkwaliteit bierfusten voor een goedkope prijs. Vele die je voor zijn gegaan zijn lovend over de smaak. Dit wordt mede onderbouwd door de reviews die wij via Untappd en Kiyoh hebben gekregen. Voor een 50 liter fust betaal je €69,00. Geef je een wat kleiner evenement, dan bieden wij 20 liter fusten zonder statiegeld. Deze fusten kosten €36,00. Het is zeer eenvoudig om Kroon bier te bestellen. Dit kan gewoon online. Bestel je op werkdagen vóór 20:00 uur, dan heb je het bier de volgende werkdag op de tap. De verzendkosten zijn €30,00-€15,00 (het bedrag hangt af van de bestelgrootte). Als je 6 fusten (combinatie 20 en 50 liter fusten mogelijk) of meer bestelt worden de fusten gratis bezorgd. Kroon tap je met een A-schuifkoppeling (o.a. Grolsch 30/50L, Jupiler, Hertog-Jan 20L).

Hoe kan Kroon zo voordelig zijn?

Geen evenementen bier, gewoon hoge kwaliteit Nederlands categorie 1 bier. Hoe dit kan voor deze prijs? Er zijn 3 redenen waarom Kroonbier goedkoop is. Ten eerste bestel je Kroonbier rechtstreeks van de brouwerij, er hoeft dus niemand anders te verdienen aan het bier. Ten tweede heeft Kroon bier een plat concept. Je betaald voor het bier + leveringskosten en eventueel het statiegeld. Als je meer wilt zoals accessoires zijn die zeker ook verkrijgbaar op de website. Tot slot is het volledige proces van bestelling tot levering op de achtergrond geautomatiseerd. Hierdoor maakt Kroonbier.nl weinig kosten. 

Bestel direct online

Na het evenement bier over?

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat u teveel fusten bestelt. Om je hierin tegenmoet te komen kun je bij bestelling vanaf 10 fusten 20% aan volle fusten retour sturen. Zo kun je zorgeloos genieten van en verdienen aan Kroonbier. We nemen alleen fusten retour met een onaangebroken zegel. Daarnaast dient het fust op een juiste manier te worden opgeslagen. Op die manier garanderen we Kroon op ieder evenement en bij iedere horecaonderneming hetzelfde smaakt.

Kroon proeven met smaakgarantie?

Deel dit bericht:
Kroon Bier 9,0 / 10 - 326 Reviews @ Kiyoh