Kroon Bier tap benodigdheden online bestellen - Kroon Bier

Kroon koop je bij een verkooppunt

wij zijn van 1627,
van welk jaar ben jij?

Je moet ten minste 18 jaar zijn om deze website te bezoeken.

Vul je geboortejaar in

Vul je geboortemaand in

Vul je geboortedag in

Kroon bier fustkoppelingen

Kroon Bier maakt gebruik van een veelgebruikte fustkoppeling, A-systeem (alumasc/ schuif). Tap je nu? Jupiler 20l, Hertog Jan 20l, Grolsch 30l/50l, Hoegaarden, Leffe, Warsteiner 30l/50l en Alfa, dan gebruik je een A-koppeling en kun je direct kroon tappen

Hoe herken je een Kroon bier (A) fustkoppeling?

Dit is een koppeling die je over de fustaansluiting schuift, vervolgens indrukt om vast te zetten, waarbij de fustaansluiting vlak is en bij het indrukken van de koppeling komt er een aansluitstuk groter dan een 2 euro munt (34mm doorsnede) naar beneden. Als dit je huidige fustkoppeling is, kun je direct Kroon bier tappen. Er staat een afbeelding van de Kroon bier (A) koppeling bij koppelset voor Kroon. 

Ik heb een andere fustkoppeling, hoe kan ik kroon bier aansluiten?

Tap je nu een ander merk bier? Heineken, Amstel, Inbev 50 liter, Horecabier, Brand, Wieckse Witte, De Koninck, Leeuw, Gulpener, Bavaria of Veltins, dan heb je nog niet de juiste koppeling om Kroon bier te tappen. Je kunt met een koppelset voor Kroon, de Kroon bier fusten aansluiten op je huidige tapinstallatie. De koppelset bestaat uit een Kroon bier (A) fustkoppeling en diverse verloopstukken om je bier -en koolzuuraansluiting aan te sluiten. Met deze koppelset kun je Kroon bier dus eenvoudig tappen uit alle andere fust tapinstallaties. Bestel bij tapbenodigdheden je koppelset voor Kroon bier.

Kroon Bier 9,0 / 10 - 326 Reviews @ Kiyoh