Horecaondernemer uit Leiden vertelt over Kroonbier.nl - Kroon Bier

Kroon koop je bij een verkooppunt

wij zijn van 1627,
van welk jaar ben jij?

Je moet ten minste 18 jaar zijn om deze website te bezoeken.

Vul je geboortejaar in

Vul je geboortemaand in

Vul je geboortedag in

Horecaondernemer Hein van Dende in Leiden

 "Als ondernemer vind ik het belangrijk om straight forward zaken te doen en dat zie je dus ook de hele tijd terug in al ons contact met Kroon bier." Door Hein Martens van Dende in Leiden centrum. Bekijk de video

Hein - Dende Leiden (video)

Hein Martens (43) is zijn horecazaak ‘Dende’ 14 jaar geleden begonnen. Hein, die biomedische wetenschappen heeft gestudeerd, zwichtte voor het horecahart en heeft restaurant Dende opgezet vanuit het gevoel dat hij wat kon toevoegen aan de horeca in Leiden. Dit heeft heel mooi uitgepakt! De horeca is wel meegegroeid met de tijd, maar Hein heeft iets unieks kunnen neerzetten op een A locatie en hele mooie producten kunnen maken en verkopen. Bij Dende wordt sinds een half jaar Kroon bier geschonken en hier zijn Hein en zijn gasten over te spreken.

Bekijk de video

Prijzen in de horeca

"Ik vind het niet te verkroppen dat we aan gasten op het terras een prijs moeten vragen wat gelijk staat aan een half kratje pils in de supermarkt." Hein vervolgt: "Dat is niet zozeer omdat die prijs niet te betalen is, maar omdat het unfair voelt." Over Kroon zegt hij: "Doordat de prijsstelling van Kroonbier zo laag ligt, kunnen wij dit meteen een op een doorschakelen naar onze gasten. Die voelen zich dan niet bekocht. Voor onze gasten is het fijn dat zij kwaliteitsbier krijgen voor een hele schappelijke prijs en voor ons is het fijn dat we op een goede manier een normale marge kunnen behalen zonder extra bijkomende kosten."

Bekijk de video

De voordelen van Kroonbier.nl voor Dende

De gasten van restaurant Dende vinden Kroonbier eigenlijk een stuk lekkerder doordrinkbaar dan de meeste andere bieren. "Wij hebben gasten blind 2 tapbieren laten proeven en daar kwam uit dat Kroonbier bij 8 van de 10 gasten beter beviel dat het grotere merk." Het concept sluit aan op wat hij als horecaondernemer zoekt: "Het grootste voordeel van Kroonbier.nl zijn toch wel het snelle en makkelijke schakelen. Op het moment dat je je voorraad ziet slinken, dat je vanaf je mobiele telefoon een bestelling kan plaatsen en het de volgende dag meteen in huis hebt. Dat is fantastisch! Een snelle levering betekent voor ons dat we onze voorraad op een mooi niveau kunnen houden, zonder dat je enorme stapels hebt liggen. Maar het is ook prettig dat het bier op ieder moment te bestellen is en je het heel snel in huis hebt."

 

Deel dit bericht:
Kroon Bier 9,0 / 10 - 326 Reviews @ Kiyoh