Horecaondernemer Ezra van de Heische Hoeve - Kroon Bier

Kroon koop je bij een verkooppunt

wij zijn van 1627,
van welk jaar ben jij?

Je moet ten minste 18 jaar zijn om deze website te bezoeken.

Vul je geboortejaar in

Vul je geboortemaand in

Vul je geboortedag in

Horecaondernemer Ezra van de Heische Hoeve

 "Ik vind het leuk dat Kroon bier een historie heeft. Dat Kroon bier een regionaal bier is en is ontstaan in 1627, geeft het bier een verhaal en een identiteit. Wij zijn erg tevreden over het totaal pakket van Kroonbier. " Door Ezra Leegers van Heische Hoeve in Loosbroek. Bekijk de video

Ezra - Heische Hoeve Loosbroek (video)

Ezra Leegers is samen met haar man Dennis Hurkmans al bijna 20 jaar eigenaar van ‘De Heische Hoeve’. De Heische Hoeve is een streekproductenboerderij waar gasten op een ongedwongen wijze kennis kunnen maken met alle heerlijke producten die het plattenland voortbrengt. Het is een heel veelzijdig bedrijf. Van de organisatie van een "doe-het-zelf" bruiloft, tot zakelijke invullingen als vergaderingen en workshops. Als ondernemer vinden Ezra en Dennis het belangrijk om een goede bijdrage te leveren aan de wereld om ons heen.

Bekijk de video

Waarom Kroon bier?

"Kroon bier biedt een bepaalde flexibiliteit met bijvoorbeeld bestellen. Het prettige aan online bestellen is ook de snelheid waarmee geleverd wordt." Ezra licht toe: "Je bestelt vanaf je computer en het is snel geleverd. Dit is erg fijn, zeker als je onverwachts grote groepen krijgt en je je voorraad moet ophogen. Bestellen bij Kroon bier is makkelijk en laagdrempelig." Als we Ezra vragen om haar mening van de prijs-kwaliteit: "De prijs/kwaliteit verhouding van Kroon bier is ook goed in orde. De ervaring die wij hebben met de reacties op Kroon bier is erg positief. De gasten vinden het bier allemaal erg lekker. Prijs en marge spelen natuurlijk ook altijd een rol als je onderneemt. Je moet altijd kijken naar hoe kan ik op een zo goed mogelijke manier inkopen. Je wilt dat het bier een goede prijs, kwaliteit en smaak heeft.. dat plaatje moet kloppen. De prijsstelling van Kroon bier klopt naar mijn mening. Het is gewoon een goed bier, voor een goede prijs. "

Bekijk de video

Welke rol spelen Kroon en andere leveranciers?

Op wat voor manieren speelt Kroon bier een rol? Ezra legt uit: "Kroon bier wordt vaak ingezet bij bruiloften en partijen. Het bier speelt daarnaast ook een rol bijvoorbeeld bij BBQ's die na afloop van bedrijfsactiviteiten worden georganiseerd. Op alle borrel momenten komt Kroon bier bij ons uit de tap." Verder geeft Ezra aan: "Wij vinden het erg belangrijk dat toeleveranciers aansluiten bij het verhaal van de Heische Hoeve. Kroon bier sluit hier goed bij aan. Ik vind het leuk dat Kroon bier een historie heeft. Dat Kroon bier een regionaal bier is dat is ontstaan in 1627.. dat geeft het bier een verhaal en een identiteit. Verder zijn we erg tevreden over het totaalpakket van Kroonbier.nl."

 

Heeft u vragen? Bel ons, of vul onderstaand formulier in:


Deel dit bericht:
Kroon Bier 9,0 / 10 - 326 Reviews @ Kiyoh