Particulier en Kroon bier op een feestje? Bestel nu online - Kroon Bier

Kroon koop je bij een verkooppunt

wij zijn van 1627,
van welk jaar ben jij?

Je moet ten minste 18 jaar zijn om deze website te bezoeken.

Vul je geboortejaar in

Vul je geboortemaand in

Vul je geboortedag in

Kroon Bier vaten voor op jouw feestje

Iets te vieren? Fustbier op jouw feest thuisbezorgd

Heb al een tap? Of word je 50, zoon of dochter is geslaagd, een promotie of heb je een andere reden voor een feestje? Kroon bier bied je hoge kwaliteit fustbier aan voor een lage prijs, zodat je het feest van jouw leven kunt geven. Kroonbier.nl is er voor iedereen.

Kroon bier levert 50 liter bierfusten voor €69,00 en 20 liter bierfusten (zonder statiegeld) voor €36,00. De lage prijs van Kroon bier betekent niet dat dit ten koste gaat van de kwaliteit en smaak, de smaak wordt zelfs hoog aangeschreven door onze klant en de consument. Dit wordt mede onderbouwd door de reviews die wij zowel van onze klanten (8,9), als van de drinkers (2,91/5) ontvangen. Morgen al reden voor een feestje? Geen probleem, bestel je op werkdagen vóór 20:00 uur, dan is het de volgende werkdag bij je in huis! Mocht je liever op verzendkosten willen besparen, dan is het ook mogelijk om Kroon af te halen in Amsterdam en Rotterdam

Hoe werkt Kroon bier?

Het is gemakkelijk het A-fustkoppeling aan te sluiten op het fust. De A-fustkoppeling wordt o.a. gebruikt voor Grolsch 30L/50L, Jupiler en Hertog Jan 20L maar kan ook gekocht worden op kroonbier.nl. Om het nog wat makkelijker te maken hebben wij filmpjes zodat je stap voor stap kunt zien hoe je het beste Kroon bier kunt aansluiten en tappen.

Hoe werkt het?

Het enige dat je nodig hebt is een tap

Beschik je zelf niet over een tap? Dan kun je deze gegarandeerd bij je in de omgeving huren. Doorgaans ligt de huurprijs van een tafelmodel tap rond de €30-50 euro. Een buffet met spoelbak rond de €40-75. In veel gevallen krijg je korting op de huur van een tap, als je de fusten rechtstreeks bij de verhuurder afneemt. Let wel op dat in dat geval een lage prijs wel vaak effect heeft op de kwaliteit van het bier. Wil je een smaakvol biertje, en heb je meer dan 150 liter bier nodig? Dan kan het lonen om de tap en het bier bij verschillende leveranciers af te nemen. Google "Tap huren + woonplaats" om de verhuurders in jouw regio te vinden.

Bekijk Kroon 20L instructiefilm

Deel dit bericht:
Kroon Bier 9,0 / 10 - 326 Reviews @ Kiyoh