Bierfusten pils bestellen Eindhoven - Kroon Bier

Kroon koop je bij een verkooppunt

wij zijn van 1627,
van welk jaar ben jij?

Je moet ten minste 18 jaar zijn om deze website te bezoeken.

Vul je geboortejaar in

Vul je geboortemaand in

Vul je geboortedag in

Bierfusten pils bestellen Eindhoven

Voor 20:00 uur besteld, de volgende werkdag in Eindhoven

Kroon horecabier fusten bestel je eenvoudig online in onze webshop. Bestel je op werkdagen voor 20:00 uur op Kroonbier.nl, dan heb je jouw bestelling de volgende werkdag in Eindhoven binnen. Van 1 fust tot een hele vrachtwagen vol. Geen contracten, geen addertjes. Nog niet overtuigd? We zijn ontzettend trots op de reviews die klanten over ons schrijven.

Kroon horecabier online bestellen

Kroon bier kun je op deze website eenvoudig bestellen. Rechtsboven vindt u een rode knop met daarin: "Bekijk producten". Als u hier op klikt kunt u kiezen tussen onze bierverpakkingen en tap materialen. Heeft u iets nodig wat hier niet tussen staat, vul dan onderaan deze pagina het contactformulier in. Het werkt heel eenvoudig: Bestelt u Kroon bier online, dan wordt het bier de volgende werkdag geleverd. Online kunt u betalen met iDeal, Creditcard en overboeking. U kunt het bier ook afhalen in onze vestiging in Rotterdam.

Bestel direct online

Gewoon een goed biertje in fust met de juiste service

Service staat bij ons hoog in het vaandel. We zijn daarom heel erg trots op de positieve reviews die wij ontvangen op ons concept. Wil je het bier proberen? Bestel dan een 20 liter fust. Vinden jij of jouw gasten het niet lekker? Dan ontvang je het totale aankoopbedrag terug op jouw rekening. Bij Kroonbier.nl noemen wij dat de smaakgarantie.

Lees meer over de smaakgarantie

Eerst nog vragen voor u wilt bestellen? Vul dan hier het formulier in:


Deel dit bericht:
Kroon Bier 9,0 / 10 - 326 Reviews @ Kiyoh