Bierfusten pils bestellen MKB - Kroon Bier

Kroon koop je bij een verkooppunt

wij zijn van 1627,
van welk jaar ben jij?

Je moet ten minste 18 jaar zijn om deze website te bezoeken.

Vul je geboortejaar in

Vul je geboortemaand in

Vul je geboortedag in

Bierfusten pils bestellen MKB

Vrijdagmiddagborrel? Fustbier op kantoor bezorgd.

Heb je een tap op kantoor en zoek je nog bier voor je vrijdagmiddagborrel? Kroon bier bied je hoge kwaliteit fustbier aan voor een lage prijs, zodat er bij je vrijmibo gezellig een biertje gedronken kan worden. Kroonbier.nl is er voor iedereen.

Kroon bier levert 50 liter bierfusten voor €69,00 en 20 liter bierfusten (zonder statiegeld) voor €36,00. De lage prijs van Kroon bier betekent niet dat dit ten koste gaat van de kwaliteit en smaak, de smaak wordt zelfs hoog aangeschreven door onze klant en de consument. Dit wordt mede onderbouwd door de reviews die wij zowel van onze klanten (8,9), als van de drinkers (2,91/5) ontvangen. Morgen al reden voor een borrel? Geen probleem, bestel je op werkdagen vóór 20:00 uur, dan is het de volgende werkdag al op je tap. Mocht je liever op verzendkosten willen besparen, dan is het ook mogelijk om Kroon af te halen in Amsterdam en Rotterdam

Hoe werkt Kroon bier?

Het is gemakkelijk het A-fustkoppeling aan te sluiten op het fust. De A-fustkoppeling wordt o.a. gebruikt voor Grolsch 30L/50L, Jupiler en Hertog Jan 20L maar kan ook gekocht worden op kroonbier.nl. Om het nog wat makkelijker te maken hebben wij filmpjes zodat je stap voor stap kunt zien hoe je het beste Kroon bier kunt aansluiten en tappen.

Hoe werkt het?

Het enige dat je nodig hebt is een tap

Beschik je zelf niet over een tap? Dan kun je deze gegarandeerd bij u in de omgeving huren. Doorgaans ligt de huurprijs van een tafelmodel tap rond de €30-50 euro. Een buffet met spoelbak rond de €40-75. 

 

Bekijk Kroon 20L instructiefilm

Deel dit bericht:
Kroon Bier 9,0 / 10 - 326 Reviews @ Kiyoh