Bierfusten pils speciaal voor restaurants - Kroon Bier

Kroon koop je bij een verkooppunt

wij zijn van 1627,
van welk jaar ben jij?

Je moet ten minste 18 jaar zijn om deze website te bezoeken.

Vul je geboortejaar in

Vul je geboortemaand in

Vul je geboortedag in

Bierfusten pils bestellen restaurants

Restauranthouder en opzoek naar een nieuw bier?

Kroon kan zeer interessant zijn voor (de winstgevendheid van) uw restaurant! Dit zijn de vier meest gehoorde redenen van restauranthouders: Allereerst zit u niet vast aan contracten. Wilt u stoppen met bestellen? Dan hoeft u daar niets voor te doen. Ten tweede is het bier margetechnisch zeer interessant. Of u het nu als eerste of tweede bier op de tap voert, of het inzet op evenementen. Ten derde is valt ook de smaak van het bier in de smaak. Het is een allemansvriend. Tot slot leveren we snel. Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, is de volgende werkdag geleverd. 

Kroon is te tappen met een A-schuifkoppeling (o.a. Grolsch 30/50L, Jupiler, Hertog-Jan 20L).

Bestel direct

Hoge prijs-kwaliteitverhouding

Kroon bier is altijd voldoende op voorraad. Bestel je Kroon bier op werkdagen voor 20:00 uur, dan leveren wij ongeacht de grootte van de bestelling, de volgende werkdag. Op kleinere evenementen, leveren wij vaak 20 liter fusten (€36,00). Op grotere evenementen (tot 5000 bezoekers) 50 liter fusten (€69,00). Wij zijn stellig overtuigd van de kwaliteit van Kroon bier. Dit wordt mede onderbouwd door de reviews die wij zowel van onze klanten (8,9), als van de drinkers (2,98/5) ontvangen.

Bestel direct

Pilsener in een fust zonder statiegeld

Op Kroonbier.nl is het 20L fust een one-way fust. Ideaal voor restauranthouders, bijvoorbeeld als de opslagcapaciteit kleine is. Dit fust is gemaakt van gerecycled PVC en kan na gebruik bij de plastic afvalstroom worden aangeboden. Het voordeel is dat we met minder vrachtwagens de weg op hoeven om de emballage op te halen. Voor jou kan dit interessant zijn, omdat je geen €30,00 statiegeld per fust hoeft voor te schieten. Daarnaast hoef je dus niet meer aanwezig te zijn om de retouren te overhandigen aan onze chauffeur. Tot slot horen we terug dat het opslagruimte bespaart.

Bestel direct

Aan deze inschrijving zijn voorwaarden verbonden.


Deel dit bericht:
Kroon Bier 9,0 / 10 - 326 Reviews @ Kiyoh