Online Kroon bierfusten bestellen - Iedereen is welkom! - Kroon Bier

Kroon koop je bij een verkooppunt

wij zijn van 1627,
van welk jaar ben jij?

Je moet ten minste 18 jaar zijn om deze website te bezoeken.

Vul je geboortejaar in

Vul je geboortemaand in

Vul je geboortedag in

Bierfusten pils bestellen

Cafe, restaurant of particulier? Iedereen kan bestellen

Heb je een cafe/restaurant of evenement? Of heb je binnenkort als particulier een feestje? Iedereen kan Kroon bestellen op Kroonbier.nl of afhalen bij onze vestiging in Rotterdam. Hoe we u overtuigen van de kwaliteit van ons bier en concept? Daarvoor kunnen we je het beste naar onze reviews doorverwijzen: Reviews klanten / Reviews drinkers. Kroon bier is beschikbaar in fusten van 20 en 50 liter. Af te halen of op werkdagen voor 20:00 uur online besteld, de volgende dag geleverd.

Hoe werkt Kroon bier?

Kroon bier bestel je eenvoudig online. Het bier is gemakkelijk te tappen met een A-fustkoppeling (o.a. Grolsch 30L/50L, Jupiler en Hertog Jan 20L). Om het nog wat makkelijker te maken hebben wij filmpjes zodat je stap voor stap kunt zien hoe je het beste Kroon bier kunt aansluiten en tappen.

Bestel direct online

Het enige dat je nodig hebt is een tap

Beschikt u zelf niet over een tap? Dan kunt u deze gegarandeerd bij u in de omgeving huren. Doorgaans ligt de huurprijs van een tafelmodel tap rond de €30-50 euro. Een buffet met spoelbak rond de €40-75. In veel gevallen krijgt u korting op de huur van een tap, als u de fusten rechtstreeks bij de verhuurder afneemt. Let wel dat in dat geval een lage prijs wel vaak effect heeft op de kwaliteit van het bier. Wilt u een smaakvol biertje, en heeft u meer dan 150 liter bier nodig? Dan kan het lonen om de tap en het bier bij verschillende leveranciers af te nemen. Google "Tap huren + woonplaats" om de verhuurders in uw regio te vinden.

Kroon afhalen? Navigeer naar vestiging
 

Eerst nog vragen voor u wilt bestellen? Vul dan hier het formulier in:


Deel dit bericht:
Kroon Bier 9,0 / 10 - 326 Reviews @ Kiyoh