Proef en ervaar Kroon bier op de Horecava - Kroon Bier

Kroon koop je bij een verkooppunt

wij zijn van 1627,
van welk jaar ben jij?

Je moet ten minste 18 jaar zijn om deze website te bezoeken.

Vul je geboortejaar in

Vul je geboortemaand in

Vul je geboortedag in

Kom Kroon bier proeven op de Horecava in de RAI

Van 8 januari tot en met 11 januari is Kroonbier.nl te vinden op de Horecava in de RAI in Amsterdam. De Horecava is een jaarlijkse beurs waar horecaprofessionals en geïnteresseerde bedrijven elkaar ontmoeten. Door langs te gaan bij onze booth op de Horecava, krijg je de mogelijkheid om persoonlijk kennis te maken met ons kwaliteitsbier en te genieten van koud pilsje rechtstreeks van de tap. Daarnaast zijn onze collega’s aanwezig om vragen te beantwoorden.

WAAR ZIJN WE TE VINDEN OP DE HORECAVA?

Wij zijn te vinden in hal 5 onder nummer 05.268 (Kroonbier.nl). Onze booth kenmerkt zich door de rode kleuren en het kroeggevoel. Tevens zijn wij te herkennen aan onze hoge rode banners welke de “laagste prijs van Nederland” weergeven.

OVER KROON

Kroon bier is een categorie 1 bier tegen de beste prijs. Als je op Kroonbier.nl voor 20:00 uur bestelt, dan heb je het bier morgen op je tap. De prijs van onze 50L en 20L fusten bedraagt respectievelijk €54,99 of €32,00 per stuk en komen direct vanaf de brouwer. Het bier is te tappen met een standaard A-fustkoppeling of koppelset. Vanaf zes fusten is de bezorging gratis, anders bedragen de bezorgkosten €15,00. Dit alles is te realiseren zonder contract.

Kom gezellig bij ons langs op de Horecava om een pilsje te proeven! Of stuur een mail naar [email protected] om een persoonlijke afspraak te maken.

AANBIEDING

Bestel direct online met de Horecava kortingscode, of neem deze mee naar de beursstand:

Code: "HORECAVA2018"

Kroon Bier 9,0 / 10 - 326 Reviews @ Kiyoh