Kroonbier.nl one-wayfust gratis testen? We zoeken 10 deelnemers - Kroon Bier

Kroon koop je bij een verkooppunt

wij zijn van 1627,
van welk jaar ben jij?

Je moet ten minste 18 jaar zijn om deze website te bezoeken.

Vul je geboortejaar in

Vul je geboortemaand in

Vul je geboortedag in

Kroonbier.nl zoekt horecaondernemers voor het testen van een nieuw 20L fust

Test nu gratis twee one-way fusten

Ben jij, of ken jij een horecaondernemer die interesse heeft in het testen van een nieuw 20L one-way fust? Meld je dan aan via Facebook, of door je naam, bedrijfsnaam (incl. NAW), telefoonnummer en reden van deelname te mailen naar [email protected]. Kroon selecteert de komende weken 10 ondernemers die kosteloos twee (2) GRATIS 20L fusten ontvangen. Het enige dat je moet doen, is ons voorzien van de testresultaten. Dit zijn circa 10 vragen over het fust en het gebruik hiervan.

Kroonbier.nl zoekt testers

Wat is een one-way fust?

Op Kroonbier.nl is het 20L fust een one-way fust. Dit fust is gemaakt van gerecycled PVC en kan na gebruik bij de plastic afvalstroom worden aangeboden. Het voordeel is dat we met minder vrachtwagens de weg op hoeven om de emballage op te halen. Voor jou kan dit interessant zijn, omdat je geen €30,00 statiegeld per fust hoeft voor te schieten. Daarnaast hoef je dus niet meer aanwezig te zijn om de retouren te overhandigen aan onze chauffeur. Tot slot horen we terug dat het opslagruimte bespaart.

Kroon heeft toch al een one-way fust? Waarom een nieuw fust?

Kroon luistert graag naar zijn klanten. Hierdoor is het fust oorspronkelijk aan het assortiment toegevoegd. Omdat klanten aangeven dat het huidige fust instabiel kan zijn, en niet goed stapelbaar is, zijn we op zoek gegaan naar een alternatief.

Nice to know

De Kroonbierfusten beschikken over een A-schuifkoppeling. Dit is een veel voorkomende koppeling. Kroon bier is een A-kwaliteit categorie 1 bier, met 5,0% alcohol. Het bier wordt in Nederland gebrouwen en heeft zijn oorsprong liggen in het Brabantse bourgondische dorp Oirschot. De 20L fusten zullen ongeacht de doorvoering van het nieuwe fust, €32,00 per stuk excl. 21% BTW blijven kosten. Vandaag vóór 20:00 uur besteld, de volgende dag geleverd (di-za tussen 11:00 - 18:00u).

De volgende voorwaarden zijn van toepassing:

  1. Je bent horecaondernemer en zult dit fust ook onder deze voorwaarden testen;
  2. Je bent bereid om ons te voorzien van informatie en feedback over het gebruik van het fust;
  3. Deelnemen aan de selectieprocedure, is kosteloos;
  4. Deelnemers van de test mogen het bier doorverkopen aan consumenten;
  5. Het doel van het gratis voorzien van testfusten, is niet het stimuleren van gratis weggeven van alcohol houdende drank aan consumenten, maar het testen van het fust;
  6. Door deel te nemen aan de selectieprocedure, ga je akkoord dat we jou op de hoogte houden van de ontwikkelingen aangaande de test en mogelijke introductie van dit nieuwe fust;
  7. Het staat Kroonbier.nl vrij om zonder verdere opgaaf van reden, klanten uit te sluiten van deelname.

Horecaondernemers die zijn geselecteerd, worden in mei verwittigd.

Kroon Bier 9,0 / 10 - 326 Reviews @ Kiyoh