wij zijn van 1627,
van welk jaar ben jij?

Je moet ten minste 18 jaar zijn om deze website te bezoeken.

Vul je geboortejaar in

Vul je geboortemaand in

Vul je geboortedag in

Blog

€54,99, hoe dan?

€54,99, hoe dan?

De prijs van een 50L fust is eind vorig jaar verlaagd van €69,00 naar €54,99. Deze prijs, in combinatie met de hoge kwaliteit categorie 1 bier, zorgt dat Kroonbier.nl een unieke prijs-kwaliteitverhouding in handen heeft. Met trots kan dan ook gezegd worden dat Kroonbier.nl de laagste prijs van Nederland voert. In oktober lanceerde Kroonbier.nl al pils verpakt in een 20L (one-way) fust zonder statiegeld en geen retour, dit voor een prijs van €32,00 per stuk.

Rondleiding door de Kroon brouwerij

Rondleiding door de Kroon brouwerij

Wist je dat het mogelijk is om de brouwerij te bezoeken waar het bijna 400 jaar geleden allemaal begonnen is? Bij Vandeoirsprong aan de Koestraat te Oirschot, kun je een kijkje krijgen in de geschiedenis achter Kroon. Wil je Kroon proeven en de geschiedenis achter Kroon ervaren? Dan is dit echt een aanrader!

Zoals de brouwerij zelf op hun website schrijft: "anderhalf uur kijken, luisteren, verbazen en lachen voor slechts € 9,50 p.p., inclusief 2 consumpties". Je moet je wel even van te voren aanmelden via depost@vandeoirsprong.nl (min. 10 personen).

Vacature: Stage E-commerce Kroonbier.nl

  • Geplaatst op
  • Door Paul van Kroonbier.nl
Vacature: Stage E-commerce Kroonbier.nl

Wil jij mede verantwoordelijk zijn voor de exponentiële groei die Kroonbier.nl doormaakt? Wil jij niet alleen leren, maar ook ervaring opdoen in het opstellen en uitvoeren van (online) marketing activaties? Volg je momenteel een HBO of WO studie? Solliciteer dan direct!