wij zijn van 1627,
van welk jaar ben jij?

Je moet ten minste 18 jaar zijn om deze website te bezoeken.

Vul je geboortejaar in

Vul je geboortemaand in

Vul je geboortedag in

Blog

Kroon naar Gastvrij Rotterdam 2018

Kroon naar Gastvrij Rotterdam 2018

Kroon staat dit jaar voor het eerst op Gastvrij Rotterdam. Van 17 t/m 19 september kun je kennis met ons en ons biertje maken op stand 6.105. Naast dat je Kroon kunt proeven, kun je bij ons terecht met al jouw vragen over ons bier en concept. Ben je geïnteresseerd, dan kun je ter plekke jouw eerste proefbestelling plaatsen, uiteraard ook zonder contracten en verplichtingen.

€54,99, hoe dan?

€54,99, hoe dan?

De prijs van een 50L fust is eind vorig jaar verlaagd van €69,00 naar €54,99. Deze prijs, in combinatie met de hoge kwaliteit categorie 1 bier, zorgt dat Kroonbier.nl een unieke prijs-kwaliteitverhouding in handen heeft. Met trots kan dan ook gezegd worden dat Kroonbier.nl de laagste prijs van Nederland voert. In oktober lanceerde Kroonbier.nl al pils verpakt in een 20L (one-way) fust zonder statiegeld en geen retour, dit voor een prijs van €32,00 per stuk.

Rondleiding door de Kroon brouwerij

Rondleiding door de Kroon brouwerij

Wist je dat het mogelijk is om de brouwerij te bezoeken waar het bijna 400 jaar geleden allemaal begonnen is? Bij Vandeoirsprong aan de Koestraat te Oirschot, kun je een kijkje krijgen in de geschiedenis achter Kroon. Wil je Kroon proeven en de geschiedenis achter Kroon ervaren? Dan is dit echt een aanrader!

Zoals de brouwerij zelf op hun website schrijft: "anderhalf uur kijken, luisteren, verbazen en lachen voor slechts € 9,50 p.p., inclusief 2 consumpties". Je moet je wel even van te voren aanmelden via depost@vandeoirsprong.nl (min. 10 personen).

Nieuw 20 liter "wegwerpfust"

  • Geplaatst op
  • Door Paul van Kroonbier.nl
  • Geplaatst in 20 liter fust
Nieuw 20 liter "wegwerpfust"

Twee weken geleden hebben we hem gelanceerd, het nieuwe stabielere 20 liter fust, dat je bij het plastic afval kunt weggooien na gebruikt. In dit artikel lees je wat er bijzonder is aan dit fust, waarom wij dit fust hebben gekozen en wat ons statement is ten aanzien van het milieu bij het gebruik van dergelijke verpakkingsmaterialen.