Kroon Proefpakket online bestellen - Kroon Bier

Kroon koop je bij een verkooppunt

wij zijn van 1627,
van welk jaar ben jij?

Je moet ten minste 18 jaar zijn om deze website te bezoeken.

Vul je geboortejaar in

Vul je geboortemaand in

Vul je geboortedag in

Kroon bier introduceert het proefpakket

Helaas is het proefpakket tijdelijk niet meer verkrijgbaar. Omdat wij zo overtuigd zijn van de kwaliteit van Kroon bier. hebben we de smaakgarantie gelanceerd. Bestel een 20 liter fust. Vinden u of uw gasten het bier niet lekker? Dan krijgt u het volledige aankoopbedrag teruggestort. Lees verder..

Speciaal voor ondernemers, nieuw op Kroonbier.nl: het proefpakket. Kennis maken met Kroon bier is hierdoor nog eenvoudiger geworden. Dit is een toevoeging op de eerdere introductie van het 20L fust zonder statiegeld (lees meer..) en de prijsverlaging naar de laagste prijs van Nederland (lees meer..). Het proefpakket bestaat uit twee longnecks (33cl) en een Kroon glas (fluitje). Je bestelt het proefpakket op onze webshop voor slechts €4,95 inclusief verzendkosten.

proefpakket Kroon

Kroon laat haar klanten meedenken

Kroon probeert constant in contact te staan met ondernemers. Dit doet Kroon door horecaondernemers te betrekken bij de verdere ontwikkeling van het concept. De deelname aan de afgelopen Horecava heeft Kroon veel inzichten gegeven in de wensen van potentiële Kroontappers. Zo waren bezoekers erg positief over de kans om het bier meteen te kunnen proeven. Met het proefpakket willen we het proeven juist het hele jaar door mogelijk maken. 

Over Kroon

De oorsprong van het bier ligt in Oirschot en wel in het jaar 1627. In dit bourgondische dorp in Noord-Brabant start familie Croonenborch namelijk met het brouwen van bier. Het traditionele familierecept is door de eeuwen heen verfijnd en zorgvuldig afgestemd op de smaak van de hedendaagse bierconsument.

Nu, bijna vierhonder jaar later, is Kroon fustbier iets langer dan een jaar online te bestellen via www.kroonbier.nl en wel voor de laagste prijs van Nederland. Samen met de lancering van het statiegeldvrije 20L fust heeft Kroon een uniek concept. Kroonbier is te tappen met een standaard A-fustkoppeling. Bestel je voor 20:00 uur? Dan heb je het bier de volgende dag op de tap.

Op deze actie zijn onze actievoorwaarden van toepassing.

Kroon Bier 9,0 / 10 - 326 Reviews @ Kiyoh